Головна » 2019 » Червень » 12

"Хто багато читає, той багато знає",- говорить народна мудрість. Вихованці табору "Веселка" знають багато, бо полюбляють читати. Тож ми влаштували день книги. Усний журнал "Історія книги" познайомив їх з історією виникнення книг від перших малюнків на скелях до найсучасніших технологій. Діти принесли улюблені книжки та організували виставку під відкритим небом "Улюблена історія". Усі бажаючі розповіли, чому саме ця книга є улюбленою, про що вона, чого навчає, як потрапила до рук власника. Не менш цікавим видався обмін літературними творами. Діти розглядали ілюстрації, читали анотації до книг, ділилися враженнями.
Не забули цього дня і про фізичну активність. За звання кращих футболістів змагалися дві команди: "Барселона" та "Чемпіони". Останні вибороли перемогу та підтвердили назву своєї команди.
... Читати далі »

Переглядів: 193 | Додав: Specialforunet | Дата: 12.06.2019 | Коментарі (0)

Сьогоднішній день у нашому таборі розпочався з веселої розваги - стрибків на батуті. Почуття польоту - прекрасно, зміцнення вестибулярного апарату - корисно. 
Наступною справою наших вихованців стала бесіда у колі друзів про сімейні свята й традиції. Діти розповіли цікаві історії про їхні родини, сімейні традиції, дружбу та підтримку близьких людей. До цієї бесіди підготувалися заздалегідь: принесли фотографії з сімейних альбомів і влаштували справжню фотосушку. Цікаві моменти, зафіксовані на світлинах, викликали приємні спогади. А чи знають діти своє коріння, дізналися, виготовляючи родові дерева. 
Наостанок вихованці табору взяли участь у цікавому квесті "Стежками дружби". Щоб з'ясувати, що таке дружба, які ознаки вона має, навіщо потрібна, кого можна вважати справжнім другом, діти пересувалися від стежки до стежки на потязі дружби, т ... Читати далі »

Переглядів: 215 | Додав: Specialforunet | Дата: 12.06.2019 | Коментарі (0)