Головна » 2019 » Червень » 12 » День дружної родини
18:46
День дружної родини

Сьогоднішній день у нашому таборі розпочався з веселої розваги - стрибків на батуті. Почуття польоту - прекрасно, зміцнення вестибулярного апарату - корисно. 
Наступною справою наших вихованців стала бесіда у колі друзів про сімейні свята й традиції. Діти розповіли цікаві історії про їхні родини, сімейні традиції, дружбу та підтримку близьких людей. До цієї бесіди підготувалися заздалегідь: принесли фотографії з сімейних альбомів і влаштували справжню фотосушку. Цікаві моменти, зафіксовані на світлинах, викликали приємні спогади. А чи знають діти своє коріння, дізналися, виготовляючи родові дерева. 
Наостанок вихованці табору взяли участь у цікавому квесті "Стежками дружби". Щоб з'ясувати, що таке дружба, які ознаки вона має, навіщо потрібна, кого можна вважати справжнім другом, діти пересувалися від стежки до стежки на потязі дружби, тримаючи одне одного за плечі. Кожна зупинка - весела гра, вправа чи завдання: "Дружба - це..." (метод "Мікрофон"), "Хто з ким дружить",, "Якщо ти справжній друг, то...", "Давайте дружно жити", "Дерево дружби" та інші. Проведений захід довів, що людина без друзів - як дерево без коріння. А дружна родина - як міцний, незламний дуб.

Вихователі Дробітько О. В., Макаренко Ю. В.

Переглядів: 214 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: