Головна » 2019 » Червень » 11

День, як завжди, розпочався із лінійки та зарядки. Після смачного сніданку вихованці табору розпочали змагання з піонерболу. З невеликим відривом перемогла команда "Чемпіони". Переможці отримали призи - різнокольорові свистки, а команда суперників - солодкі карамельки. Трішки перепочивши, і пригадавши, як утворюється веселка, та які має кольори, діти обєдналися у три команди та приступили до проходження квесту "Збери веселку". Завданням для кожної з команд було якомога швидше пройти всі станції та здобути 7 різнокольорових стрічок. Команда, яка найшвидше та у правильній послідовності склала веселку - перемогла! 
Після ситного обіду на хлопчиків та дівчаток чекав справжній парад мильних бульбашок, який вони створили своїми силами! День вийшов дуже емоційним, насиченим, веселим та різнокольоровим!

... Читати далі »

Переглядів: 210 | Додав: Specialforunet | Дата: 11.06.2019 | Коментарі (0)

Рух – це здоров'я! Під таким девізом пройшов день спорту в Станівському таборі відпочинку «Веселка». Веселі естафети порадували кожного учня, адже всі набралися сили, енергії, гарного настрою на цілий день. Дві команди «Швидкі» та «Спритні», щоб отримати перемогу, завзято змагалися в кожній цікавій естафеті. Був використаний найрізноманітніший спортивний інвентар: м’ячі футбольні та тенісні, скакалки, кеглі, ракетки, бамбінтон з воланчиком. Учасники естафет гарно показали свої спортивні вміння в естафетах: «Тунель», «Над головою», «Біг сороканіжок», «Веселі стрибки», «Біг змійкою», «Не загуби», «Естафети з м’ячем». Команда – переможець за перемогу отримала призи – сувеніри.

... Читати далі »

Переглядів: 241 | Додав: Specialforunet | Дата: 11.06.2019 | Коментарі (0)