Головна » 2019 » Червень » 05

Сьогодні у таборі діти проявили свої знання з природознавства під час цікавої вікторини "У світі рослин". Вони із задоволенням відгадували загадки на теми: дерева, весняні квіти, овочеві рослини, а також, пригадали правила поведінки в природі. Після розумової праці необхідний активний відпочинок, тому на екскурсії в природу переважали рухливі ігри ("Алі-Баба", "Вибивний", "Фарби", "Крокодил"). Після смачного обіду, маленькі захисники природи, продемонстрували свої творчі здібності під час створення екологічної реклами. Це були яскраві плакати з тематичними гаслами. День був не тільки пізнавальним, а й наповненим позитивними емоціями та яскравими фарбами!

Вихователі Макаренко Ю.В., Ми ... Читати далі »

Переглядів: 226 | Додав: Specialforunet | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)

Другий день у пришкільному таборі "Веселка" розпочався, як завжди, з ранкової зарядки. Потім діти вирушили у цікаву подорож країною Ігроленд. На площі Повітряних кульок діти із задоволенням взяли участь у місцевій грі "Водяний кулькобол". На вулиці Спортивній пограли у "вибивного". У парку Веселому згадали гру "Зіпсований телефон". Розваги продовжилися на дитячому майданчику імені Радості. Нарешті відпочили біля фонтану Сміху, де освіжилися краплинами прохолодної води. 
Гра - це завжди цікаво та захопливо, позитивно та креативно, а для дітей особливо - ще й природньо. Тож девіз цього дня: "Весела гра - завжди "УРА"!"

Вихователі Дробітько О.В., Овчаренко В.В. ... Читати далі »

Переглядів: 182 | Додав: Specialforunet | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)