Головна » 2017 » Червень » 13

    Десятий день в таборі «Веселка» видався найвеселішим. Сміх, як відомо, додає людині здоров’я. Вихованці загону «Капітошки» підготували розважальну програму «Веселунчики». Жарти, анекдоти, веселі сценки добре розважили усіх. А гра «Розсміши коміка» викликала справжній захват. У грі взяли участь команди: «Рожеві кристали», «Міша і компанія», «Чіз». Найшвидше коміка розсмішила команда 4 класу «Чіз». Діти самостійно придумували жарти, писали сценарії інсценівок.

   День розваг завершили «спортивні ноу-хау». Діти змагалися у таких іграх: «Біг на четвереньках», «Хто на колоді?» ... Читати далі »

Переглядів: 251 | Додав: Specialforunet | Дата: 13.06.2017 | Коментарі (0)

   9-тий день в таборі «Веселка» минув в чарівному та затишному місті України Суми. Прогулюючись вулицями цього міста діти завітали до Сумського обласного театру для дітей та юнацтва, який знаходиться у старовинній будівлі на Покровській, 6. І, як завжди, кожного дня Сумський обласний театр для дітей та юнацтва, що став невід”ємною частиною культурного життя Сум, гостинно відчинив двері перед глядачем, даруючи радість зустрічі з таємним та загадковим мистецтвом Його Величності Театру. Із захопленням переглянули чарівну казку на дві дії «Попелюшка». Це мрійливо-добра казка ... Читати далі »

Переглядів: 280 | Додав: Specialforunet | Дата: 13.06.2017 | Коментарі (0)

   День Зеленої Трійці розпочався виховним заходом для дітей «Трійця (День Святого Духа)» . Це свято своїм місцем у календарі повністю завдячує Великодню. Свято має також інші назви — П’ятдесятниця, бо його відзначають на п’ятдесятий день після Світлого Воскресіння Христового. На ці ж дні припадають Зелені свята (Клечальна неділя), які в уяві народу тісно переплетені з Трійцею. Основа троїцької обрядності - культ рослинності, що в цей час починає розквітати. В Україні до церкви приносять різні трави: зорю, м’яту, любисток , барвінок . У середину цих трав ставлять потрійну свічку, що називалася Тройцею, яка повинна горіти протягом усієї обідні. Потім ці трави використовують як оберіг від різних хвороб, а троїцьку свічку давали в руки вмираючому. Учні переглянули мультимедійну презен ... Читати далі »

Переглядів: 282 | Додав: Specialforunet | Дата: 13.06.2017 | Коментарі (0)