Головна » 2019 » Червень » 3 » Подорож в країну дитинства
23:03
Подорож в країну дитинства

   3 червня 2019 року перший день у пришкільному таборі «Веселка» розпочався з урочистої лінійки, присвяченої відкриттю оздоровчого періоду. Діти запропонували назву загону, девіз, речівку. Також всі разом пригадали, коли саме було засновано на планеті Міжнародний День захисту дітей. Традиційно була проведена ранкова зарядка.

Після сніданку, діти із задоволенням висловили свої думки, сподівання та побажання під час оздоровлення в таборі та літнього відпочинку, написали їх на стікерах та прикрасили ними дерево очікувань. Продовжився день святковим концертом «В країні дитинства». Діти співали свої улюблені пісні про Україну, про мир, про дитинство, про дружбу, про літо. Подорож в чарівну країну дитинства продовжилася участю дітей в цікавих конкурсах: вікторина казкарів, гра «Всезнайка», конкурс «Заплети косу». Найбільше задоволення отримали від музичних ігор, в яких діти розкрили свої танцювальні здібності та повеселилися від душі.

В конкурсі малюнку на асфальті «Сонце, літо і я» провідною темою стало питання миру на землі як запоруки щасливого дитинства. Кольорова планета, пташки, квіти, метелики, блакитне небо, різнокольорова веселка, лагідне сонечко зігрівали дитячі душі. А смачний обід, приготований руками турботливого кухаря, доповнив позитивом перший день оздоровлення.

Вихователі Мироненко Г.М., Макаренко Ю.В., Драновська Л.В., Овчаренко В.В.

Переглядів: 201 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: