Головна » 2017 » Березень » 17

   Синіми очима Землі називають озера. Саме про них йшла мова на уроці географії у 8 класі. Урок «Озера України, їх типи» був проведений вчителем Григор’євою Іриною Леонідівною у рамках колективної форми роботи Захист трикутника успіху «Я –ячитель, я – вихователь, я – особистість».

   На уроці учні повинні були систематизувати та узагальнити знання про озера України, з’ясувати походження озерних улоговин, розподіл озер за мінеральним складом та гідрологічним режимом. Виховна мета уроку - виховувати любов до природи, сприяти формуванню екологічної культури осо ... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: Specialforunet | Дата: 17.03.2017 | Коментарі (0)

   Згідно плану методичної роботи школи в рамках колективної форми роботи  Захист  трикутнику успіху «Я-вчитель, я-вихователь, я-особистість»   у  9  класі був проведений урок геометрії «Симетрія відносно точки і прямої»» вчителем  математики Овчаренко Валентиною Володимирівною. Урок мав на меті сформувати поняття симетрії відносно точки та прямої, властивості симетрії; навчити учнів будувати точки та найпростіші фігури, симетричні відносно точки і прямої; ознайомити із застосуванням симетрії; розвивати творчі здібності учнів, інтерес до вивчення математики та процесу пізнання; мотивувати до індивідуальної форми роботи; розвивати увагу, фантазію й культуру мовлення; виховувати патріотизм, відповідальність, ініціативність, працелюбність, свідоме ставлення до отримання та застосування знань. На уро ... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: Specialforunet | Дата: 17.03.2017 | Коментарі (0)