Головна » 2017 » Січень » 07

   5 січня учні нашої школи відвідали районний Будинок культури на сцені якого, педагогічний та учнівський колектив Палацу дітей та юнацтва представив новорічну виставу під назвою «Втрачений Новорічний час».

   Свято подарували всім глядачам  герої казки: Чарівник – Новорічний сон, який розповів діткам новорічну казку (керівник гуртка Полуянов Олександр Олександрович); непосидюча дівчинка Марійка та її емоції: Радість, Сум, Страх та Подив; братик Марійки – Миколка: дуже розумний та вихований хлопчик; підступна Снігова Королева; Фея часу, Котик, який не знав, що він котик, і вмів говорити по-котячому; Баба-Яга; Непотрібний подарунок, який не знав, для кого він був створений; а також Дід М ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: Specialforunet | Дата: 07.01.2017 | Коментарі (0)

   Найочікуваніше свято всіх дітей - Новий рік. У нашій школі, як завжди, воно пройшло весело, жваво та енергійно. Учні 5-9 класів влаштували костюмований вечір. Кого тут тільки не було! Чортеня та Відьма, Кощій і Баба Яга, Водяник і його секретар Жаба, Ліший з мавками... Усі сучасні, стильні, трішки гламурні. Ведучі свята Боброва Анжеліка та Іванов Гордій звернулися до присутніх з найкращими побажаннями. Класні керівники Овчаренко В.В., Дробітько О.В., Чередніченко Я.В. підготували для учнів розважальну програму. Цікаві сценки, дотепні діалоги, новорічні пісні, імпровізовані танці, веселі ігри та конкурси... Час пролетів швидко та непомітно. На завершення для дітей проведена святкова дискотека.

      ... Читати далі »

Переглядів: 362 | Додав: Specialforunet | Дата: 07.01.2017 | Коментарі (0)