Головна » 2017 » Січень » 7 » В пошуках “Втраченого Новорічного часу”
10:03
В пошуках “Втраченого Новорічного часу”

   5 січня учні нашої школи відвідали районний Будинок культури на сцені якого, педагогічний та учнівський колектив Палацу дітей та юнацтва представив новорічну виставу під назвою «Втрачений Новорічний час».

   Свято подарували всім глядачам  герої казки: Чарівник – Новорічний сон, який розповів діткам новорічну казку (керівник гуртка Полуянов Олександр Олександрович); непосидюча дівчинка Марійка та її емоції: Радість, Сум, Страх та Подив; братик Марійки – Миколка: дуже розумний та вихований хлопчик; підступна Снігова Королева; Фея часу, Котик, який не знав, що він котик, і вмів говорити по-котячому; Баба-Яга; Непотрібний подарунок, який не знав, для кого він був створений; а також Дід Мороз,Снігуронька та хлопчик – Новий рік.

   Пісенні та танцювальні номери представили  глядачам вихованці вокальних та хореографічних гуртків. Яскравим елементом вистави стала гра світла та темряви, неначе добро змагалося зі злом. Втрачені ниточки новорічного часу були знайдені і Новий рік все ж завітав до дітей та привітав їх із наступаючим 2017 роком. А всі казкові герої та учасники дійства закружляли у новорічному хороводі.

Переглядів: 403 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: