Головна » 2016 » Листопад » 12

    На Українському радіо відбувся ХVІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Акція традиційно відбулася 9 листопада у День української писемності та мови і мала на меті об’єднати усіх небайдужих навколо українського слова. Активними учасниками цієї події стали й учні 6-9 класів нашої школи.
   Об 11 годині на Першому каналі Українського радіо почалася годинна радіопрограма, присвячена акції: йшлося про історію радіодиктанту, його учасників, умови написання, а об 11:30 прозвучав текст. Диктував доцент Київського університету ім. Б.Грінченка Олександр Авраменко.

   Українське радіо започаткувало акцію ще 2000-го. Відтоді щороку слухачі можуть взяти участь у написанні та з’я ... Читати далі »

Переглядів: 311 | Додав: Specialforunet | Дата: 12.11.2016 | Коментарі (0)

   Педагогічний колектив школи приділяє особливу увагу навчанню дітей Правилам пожежної безпеки. Ознайомлювати учнів з Правилами пожежної безпеки педагоги починають з перших днів навчання у школі. Оптимально діяти в різноманітних надзвичайних ситуаціях, вчаться надавати першу медичну. Робота педагогів допоможе дітям убезпечити себе в реальному житті та принесе свої результати, що допоможе істотно знизити кількість пожеж за участю дітей. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Адже з кожної маленької дитини колись виростуть дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням.

   Протягом жовтня у ... Читати далі »

Переглядів: 445 | Додав: Specialforunet | Дата: 12.11.2016 | Коментарі (0)