Головна » 2016 » Листопад » 12 » Місячник пожежної безпеки
08:17
Місячник пожежної безпеки

   Педагогічний колектив школи приділяє особливу увагу навчанню дітей Правилам пожежної безпеки. Ознайомлювати учнів з Правилами пожежної безпеки педагоги починають з перших днів навчання у школі. Оптимально діяти в різноманітних надзвичайних ситуаціях, вчаться надавати першу медичну. Робота педагогів допоможе дітям убезпечити себе в реальному житті та принесе свої результати, що допоможе істотно знизити кількість пожеж за участю дітей. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Адже з кожної маленької дитини колись виростуть дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням.

   Протягом жовтня у нашій школі пройшов Місячник пожежної безпеки В рамках проведення місячника були проведені виховні години для учнів 5-9 класів: «Безпечне поводження біля електромереж», «Правила пожежної безпеки», «Правила користування електричними приладами», «Обережне поводження з вогнем». З учнями 8 класу була проведена бесіда «Причини виникнення пожеж та їх наслідки». Учні переглянули відеофрагменти пожеж, проаналізували їх причини, обговорили наслідки. Кожен учень підготував повідомлення про випадок виникнення великої пожежі, повідомив про розслідування причин  її виникнення та наслідки. Як підсумок бесіди створили пам’ятку «Правила пожежної безпеки». Цікаві  виховні бесіди та рольові ігри підготували вчителі початкової школи: «Електроприлади: як запобігти пожежі», «Вгонь – друг чи ворог»,  «Сірничок малий, а біда велика», «Пустощі з вогнем»

   Діти запам’ятали ці правила протипожежної безпеки і пообіцяли використовувати їх у житті. Правила пожежної безпеки наші учні знають і будуть їх виконувати!

Григор'єва Ірина Леонідівна, директор школи

      

 

 

 

Переглядів: 445 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: