Головна » 2016 » Листопад » 10

   Жовтень… Останні сонячні дні, насичені осінніми пахощами. Справжня Божа благодать! Фантазія та творча уява надихають на створення поробок з природного матеріалу та городини. Учениця 9 класу Гордієнко Альбіна взяла участь у  районному конкурсі «В саду та на городі», який проводиться ПДтаЮ за тісної співпраці з Гетьманським національним природним парком.  Нелегко було визначити переможців, адже, дивлячись на витвори дитячої фантазії, перехоплює дух. Суддівство конкурсу  здійснювало журі у складі: Деревянченко А.С. – директор КПНЗ ТРР «Палац дітей та юнацтва», Олесюк Л.С – завідуюча відділом спортивно-масової роботи Палацу, Євдокимова Н.М. – провідний фахівець відділу екологічної освіти Гетьманського ... Читати далі »

Переглядів: 313 | Додав: Specialforunet | Дата: 10.11.2016 | Коментарі (0)

   Збереження і зміцнення здоров’я дітей – одне із пріоритетних завдань школи сьогодні. Навчати дітей без шкоди  для здоров’я  таким бачить своє завдання колектив Станівської школи. Про це свідчить в першу чергу спортивне життя  школи в 1-й чверті.
   Успішно, відкривши навчальний рік спортивною спартакіадою, команда учнів та вчителів взяла участь у змаганні з туризму. Два дні змагань принесли в спортивну копілку два треті місця: кашовари (Міщено С. – 9кл.,Овчаренко О., Гордієнко А., Іщенко Ю.- 8кл., Рева А.-6кл. та Решетков С., Зайцева А.- 5кл.), командна смуга перешкод (Мандрико О.В., Прдка Г.В.,Лантух Т.В.,Овчаренко В.В.) та перше місце за здійснення бухтовки вірьовки (команда у складі Мандрико О.В. т
а Ла ... Читати далі »

Переглядів: 285 | Додав: Specialforunet | Дата: 10.11.2016 | Коментарі (0)