Головна » 2016 » Листопад » 10 » Осінні старти станівчан
07:00
Осінні старти станівчан

   Збереження і зміцнення здоров’я дітей – одне із пріоритетних завдань школи сьогодні. Навчати дітей без шкоди  для здоров’я  таким бачить своє завдання колектив Станівської школи. Про це свідчить в першу чергу спортивне життя  школи в 1-й чверті.
   Успішно, відкривши навчальний рік спортивною спартакіадою, команда учнів та вчителів взяла участь у змаганні з туризму. Два дні змагань принесли в спортивну копілку два треті місця: кашовари (Міщено С. – 9кл.,Овчаренко О., Гордієнко А., Іщенко Ю.- 8кл., Рева А.-6кл. та Решетков С., Зайцева А.- 5кл.), командна смуга перешкод (Мандрико О.В., Прдка Г.В.,Лантух Т.В.,Овчаренко В.В.) та перше місце за здійснення бухтовки вірьовки (команда у складі Мандрико О.В. т
а Лантух Т.В.).
    Наступним кроком була участь команди школи в складі Міщенка С.(9кл), Решеткова С.(5кл), Іщенко Ю.(8кл) та Овчаренко О.(8кл) у легкоатлетичному кросі, який відбувся в урочищі «Веселе».
   Спортивний вересень підтримав жовтень - це зайняте 2-ге місце у районних змаганнях з міні футболу. Честь школи захищали: Іванов Г.(9кл), Дудник О., Овчаренко О., Іщенко Ю.(8кл), Рева А.(6кл) та Решетков С.(5 кл) та участь у змаганнях зі спортивного туризму (Міщено С.-9кл., Овчаренко О., Гордієнко А., Іщенко Ю.- 8кл., Рева А.- 6кл., Решетко
в С.- 5к), що пройшли в ПД та Ю.
   Осінні канікули не стали на заваді нашим юним спортсменам. У школі змагалися майстри малої ракетки.

   Разом з ровесниками Буймерської школи учні нашої школи  відвідали ПДтаЮ, де стали учасниками заняття туристичного гуртка, за що висловлюємо щиру вдячність Олесюк Л.С. та Воловику О.О.

   А попереду ще багато цікавих зустрічей і змагань.

Мандрико Олександр Вікторович, вчитель фізичної культури

                        


 

Переглядів: 285 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: