Головна » 2019 » Квітень » 3 » Від реклами до мистецтва
12:14
Від реклами до мистецтва

Не всі учні читають із захопленням, тим більше програмні твори. Гаджети поступово витісняють читання. Як з цим бути? Саме час взяти на озброєння сильні сторони візуальної культури.

Творчі завдання – найкраща мотивація до навчання. Тож учням 7 класу було запропоновано цікаве завдання – створення власного кіношедевру, щоб продемонструвати власне бачення змісту через відеовізуалізацію головної ідеї твору, створивши трейлер до книги.

Буктрейлер – це відеоролик про книгу чи певний твір, в якому в художній формі цікаво та насичено подається ключова ідея, спонукаючи до прочитання повної версії. Учні 7 класу працювали маленькою командою. Овчаренко Віталій та Целуйко Оксана почали роботу з вибору книги. Повість Марини Павленко «Русалонька із 7-В або Прокляття роду Кулаківських» зацікавило їх містичним змістом та фантастичними подорожами в минуле. Діти створили сценарій, зібрали матеріали, записали озвучений текст, здійснили відеомонтаж. Подібне завдання вони виконували вперше, тому, можливо, не все вийшло вдало, але подібна творча робота надихає на переосмислення прочитаного твору, популяризує книгу і дозволяє на повну реалізувати творчі здібності школярів.

Тож представляємо вашій увазі роботу творчої команди 7 класу і маємо надію, що продовження буде.

Дробітько Ольга Василівна, вчитель української мови та літератури

Буктрейлер «Русалонька із 7-В або Прокляття роду Кулаківських»

 

Переглядів: 256 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: