Головна » 2019 » Квітень » 8 » Тенісний турнір
23:31
Тенісний турнір

6 квітня в Білківській ЗОШ проходили традиційні змагання з настільного тенісу. В змаганнях приймали участь команди Білківської ЗОШ, Полянського НВК, Станівської ЗОШ та Тростянецької ЗОШ №3.

Нашу школу представляли – учитель фізкультури Мандрико О.В., Боброва Анжеліка та Руденко Діана (9 клас), Рева Артем (8 клас), Решетков Сергій та Целуйко Оксана (7 клас), Дудник Михайло (5 клас) та випускниця нашої школи Іщенко Юлія.

Результатом цих змагань стало зайняте 2 місце в загальнокомандному заліку. В індивідуальному заліку в своїх вікових підгрупах зайняли: Мандрико О.В. 2 місце та Дудник Михайло 3 місце, серед жінок Іщенко Юлія зайняла почесне 2 місце.

Вчитель та учні висловлюють подяку Білківській сільській раді за організацію та проведення цих змагань і подарунки, які отримав кожен учасник змагань, а також хочеться висловити особливу подяку випускнику нашої школи Гордієнку Роману за забезпечення спортивним інвентарем та голові Білківської сільської ради Пономаренку С.М. за надання спонсорської допомоги для поїздки команди Станівської школи на ці змагання.

Учитель фізкультури Мандрико О.В.

 

Переглядів: 233 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: