Головна » 2017 » Червень » 22 » Шкільний Оскар — 2017
16:05
Шкільний Оскар — 2017

   Ось і відлунали шкільні дзвінки і знову учні залишили рідну школу — свій другий дім. Закінчилася шкільна юність і випускники 2017 року переступили межу між дитинством і дорослим життям. Красиві та усміхнені, збентежені та сповнені надій дев’ятикласники прийшли на своє останнє шкільне свято - випускний вечір.

   В урочистій атмосфері пройшло вручення свідоцтв про базову середню освіту. Зі словами привітання до випускників звернулися директор школи Григор’єва Ірина Леонідівна та сільський голова Дудник Юрій Олексійович. Перша вчителька Цілуйко Людмила Миколаївна прочитала власну поему - спогади про маленьких першокласників, яких вона прийняла у своєму класі 9 років тому. Людмила Миколаївна зберегла на згадку перші прописи учнів, щоб не забули вони свої шкільні роки. Класний керівник Дробітько Ольга Василівна підготувала невеличкий сюрприз — мультимедійну презентацію “Наш клас”. П'ять років навчання в старшій школі пронеслися перед очима присутніх. Скільки приємних спогадів зринуло у пам’яті... Як давно це було і як швидко все минуло.

   За традицією пишним короваєм благословили випускників їхні батьки. А діти подякували їм щирими словами та земним уклоном. Випускниця Гордієнко Альбіна виконала для найдорожчих людей пісню “Батьки мої”, під супровід якої присутні мали змогу переглянути фотоколаж: історію про те, як немовлята перетворилися на дорослих і самостійних випускників. Світлини не залишили нікого байдужими. Очі батьків наповнилися сльозами щирих почуттів.

Зі словами вдячності учні звернулися і до вчителів. А також приготували для них розважальну програму “Наша школа. сom”, під час якої відбулася надзвичайна подія — церемонія нагородження «Шкільний Оскар». Вчителі та працівники школи були відзначені нагородами за свою нелегку працю. Кожен у своїй номінації отримав статуетку Оскара. Веселі пісні, жарти та сценки зарядили присутніх енергією та оптимізмом. А фінальна пісня “Хочу в Станову” запевнила, що не забудуть вчорашні учні рідну школу, батьківський дім і свою маленьку Батьківщину, рідне село Станова.

Щасливої життєвої дороги, наші випускники!

Дробітько Ольга Василівна, класний керівник 9 класу

 

 

 

Переглядів: 279 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: