Головна » 2017 » Червень » 2 » Літо 2017. День перший
06:13
Літо 2017. День перший

29 травня в нашій школі з метою організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей влітку традиційно відкрито денний пришкільний табір "Веселка"

Святкування розпочалось з урочистої лінійки, де Міщенко Інеса Анатоліївна (начальник табору) від усього серця привітав учнів школи з відкриттям пришкільного табору. Вона побажала всім дітям гарного настрою, змістовного відпочинку, теплих, сонячних днів та приємних вражень від перебування в пришкільному таборі.
Цього року відпочине 20 дітей, серед яких учні із соціально-незахищених сімей різних вікових категорій і просто обдаровані діти. Харчуватись діти будуть за бюджетні кошти. Кожного дня діти будуть забезпечені дворазовим харчуванням. Меню максимально наближене до відповідних фізіологічних норм, визначається широким асортиментом страв, містить достатню кількість фруктів та овочів.

Цього року для вихованців представлено різноманітну культурно-розважальну програму. Це і відвідування бібліотек, музеїв, різноманітні екскурсії, а також проведення різних конкурсів та спортивних ігор.

Перший день почався з ранкової зарядки, під час якої діти добре розім’яли свої м’язи та налаштувалися на плідну роботу. Далі була лінійка, де учні ознайомилися з режимом роботи пришкільного табору. Після смачного сніданку попрямували до красиво вбраної класної кімнати, де дізналися багато нового про відпочинок, а саме літній відпочинок. Взяли участь у шкільній виставці малюнків «Літній відпочинок очима дітей». Оздоровчі процедури підготували нам цікаві дитячі ігри, а саме «Море хвилюється» та «Совонька». Після обіду, розваги на свіжому повітрі. Кожному знайшлася гра по душі, хлопці грали у футбол, у вибивного, боулінг та городки. Дівчатам довподоби були ігри на асфальті та змагання на скакалках. День пройшов швидко та цікаво.

Драновська Людмила Володимирівна, вихователь табору "Веселка"

Переглядів: 258 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: