Головна » 2017 » Червень » 11 » Літо 2017. День сьомий
22:55
Літо 2017. День сьомий

   «Козацькому роду нема переводу!» Під таким девізом пройшов сьомий день у таборі «Веселка». З метою розширити знання учнів про запорозьких козаків, їх традиції, побут, звичаї, виховати шанобливе ставлення до запорожців, спонукати до наслідування їхніх кращих рис характеру (добродушності, безкорисливості, товариськості, бажання завжди прийти на допомогу) був проведений виховний спортивний захід «Козацькі забави». Вихованці табору поділилися на два куреня і взяли участь у конкурсах: «Захист фортеці», «Метання ядра», «Влучити в ціль», «Передача листа»; інтелектуальній вікторині «З історії козацтва». Спортивні ігри сприяли розвитку фізичних здібностей дітей, спритності, кмітливості, активності.

   Розвиток вправності та спритності загін «Капітошки» продовжив стрибками на батуті, настільною грою «Футбол». Але «живий» футбол не замінить жодна настільна гра, тому футбольний матч цього дня також відбувся.

   Після «Козацьких розваг у дітей залишилася добра згадка про славні подвиги наших предків-запорожців і усвідомлення того, що кожен своїми добрими справами і вчинками має довести: козацькому роду нема переводу!

Дробітько Ольга Василівна, вихователь табору «Веселка»

 

 

Переглядів: 248 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: