Головна » 2017 » Червень » 2 » Літо 2017. День четвертий
17:56
Літо 2017. День четвертий

У рідній школі свят завжди багато:

І музика лунає, і дитячий спів,

Та в нас сьогодні особливе свято

Це свято літа, тепла і краси.

Міжнародний День захисту дітей розпочався з творчих малюнків дітей на асфальті «Дитячий світ очима дітей». Різнокольоровою крейдою намалювали чарівне тепле літечко, картини відпочинку на морі, на річці. Написали побажання на майбутнє: «Мир в Україні», «Мирне життя на планеті Земля», «Добробут в сім´ї».

Радісно та творчо пройшла концертна програма «Хай щастю дитини не буде кінця». Діти привітали зі святом всіх присутніх поетичними рядками віршів, проспівали веселі пісні «Дружній клас», «Чунга-чанга», «Рідна моя земле», «Черепаха», «Маленька країна», «Мама і тато». Подарували веселий настрій учні 4 класу «Шкільними усмішками».

Здійснили цікаву подорож в країну Літляндію. На шляху траплялися різні перешкоди, які діти швидко подолали. Діти поділилися на 2 команди «Спритні» та «Уважні». Подорожуючи по країні Літляндії, учні мали змогу грати, співати, танцювати, малювати, проявити свою ерудованість, спритність і силу. За активну участь в іграх, конкурсах, вікторинах одержали солодкі призи.

На кінець табірного дня діти брали участь у фізкультурній розвазі «У країні веселих м’ячів». Дві команди «М´яч» та «Повітряна кулька» змагалися за перемогу в естафетах з м’ячами «Стрибунець», «Пронеси м’яч», «М´яч капітану», «Передай м’яч», «Влучний кидок», «Збий булаву». За перемогу команда-переможець отримала солодкі призи.

Драновська Людмила Володимирівна, вихователь табору "Веселка"

 

 

 

Переглядів: 261 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: