Головна » 2019 » Вересень » 19 » «Краще спортивне село Сумщини-2019»
22:22
«Краще спортивне село Сумщини-2019»

Почуття гордості переповнює нас за перемогу наших односельців (батьків учнів, випускників школи), які вибороли для нашої маленької Батьківщини право називатися найспортивнішим селом області.

14 вересня 2019 року в смт Недригайлові проходили обласні фінальні спортивні змагання «Краще спортивне село Сумщини – 2019», в яких взяли участь 8 районів: Тростянецький, Конотопський, Недригайлівський, Лебединський, Липово-Долинський, Путивльський, Краснопільський, Шосткинський. У програмі змагань: міні-футбол, гирьовий спорт, армспорт, перетягування линви, шахи, шашки, настільний теніс. Змагання були напруженими, але Станівська громада показала найкращі результати. Результат у станівчан просто відмінний – п`ять вибороних кубків, найбільший з яких – за перше загальнокомандне перше місце та чотири – за перемоги і призові місця в окремих номінаціях. Зокрема, переможцями стали наші земляки у перетягуванні канату, другі місця – в гирьовому спорті, армреслінгу і шашках, третє - настільному тенісі.

Учасники команди Станівської громади завітали до школи, щоб особисто розповісти учням про свої спортивні досягнення. Роман Овчаренко, який очолював станівську команду, розповів про здобутки в кожному з видів спорту. Висловив слова подяки представникам команди(Іщенко Юлі, Стадніченко Анатолію, Міщенко Миколі, Бережному Сергію, Зражевському Олександру, Овчаренко Миколі, Гісову Олегу, Дуднику Владиславу та ін..), які гідно представляли наше маленьке село на районних та обласних змаганнях. Наголосив, що такі високі результати вимагають підготовки: постійних тренувань, наполегливості, серйозного відношення. Іван Павлович Литвиненко та Валерій Миколайович Остапенко, розповіли про свої досягнення і закликали учнів до занять фізкультурою та спортом, наголосили, що це сприятиме укріпленню їхнього здоров’я, підвищенню працездатності, формуванню високих моральних якостей.

Учні уважно слухали, і кожен зробив для себе певний висновок.

Спільне фото та майстер-клас з підняття гирі залишили в дітей масу приємних вражень.

Після зустрічі було вирішено зробити виставку нагород наших односельців за останні роки в шкільному музеї.

Переглядів: 192 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: