Головна » 2016 » Листопад » 5 » Конкурс з інформаційних технологій
06:59
Конкурс з інформаційних технологій

   20 жовтня 2016 року на базі Тростянецької спеціалізованої школи I-III ступенів №5 пройшов районний етап обласного конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій.

   Учасниками конкурсу стали дві учениці 8 класу Овчаренко Ольга та Іщенко Юлія. Вони змагались у номінації «Офіс». Було запропоновано 3 завдання: в текстовому редакторі Word, табличному процесорі Exel та редакторі презентацій PowerPoint. Дівчата вперше брали участь в такому конкурсі, хвилювались, можливо тому не отримали призові місця, але показали не найгірші результати (Оля Овчаренко – 5 місце, Юля Іщенко – 7 місце). Пообіцяли, що за рік краще підготуються, і обов’язково отримають перемогу.

   Багато приємних слів і побажань всім учасникам конкурсу прозвучали з вуст директора КПНЗ ТРР «Палац дітей та юнацтва» Деревянченко Антоніни Сергіївни та головного спеціаліста відділу освіти Тростянецької районної державної адміністрації Кузуба Петра Васильовича. Вони наголосили на важливості проведення даного конкурсу в сучасних умовах розвитку інформаційних технологій. Петро Васильович нагородив переможців грамотами, а також всі учасники були відзначені грамотами за участь у конкурсі.

                                   Овчаренко Валентина Володимирівна, вчитель інформатики

 

 

Переглядів: 295 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: