Головна » 2019 » Квітень » 8 » «Чисті думки творять дива»
23:18
«Чисті думки творять дива»

Минулої п’ятниці з ініціативи Сумського обласного центру Гуманної Педагогіки на базі КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж ім.А.С.Макаренка» відбулися Шості обласні Педагогічні Читання «Чисті думки творять дива». Учасниками цього заходу стали учителі нашої школи Драновська Л.В., Мандрико О.В. і Міщенко І.А.

Лейтмотивом Читань стали слова відомого педагога Ш.Амонашвілі:»Усе, що нас оточує, - продукт думки: зоряне небо над головою, Україна…Думка – всестворююча енергія». Регламент обласних Читань розпочався з представлення відомих гостей, Лицарів Гуманної Педагогіки Ермітова І.О., Таран В.О., Кіріна-Радчук В.М., які поділилися своїми думками з присутніми, коли гуманна педагогіка працює. Далі в роботі Дискусійного порталу «З думкою на серці» експерти відверто говорили про головні принципи гуманної педагогіки. Цікавою і змістовною була доповідь Гостя Читань голови Львівського ОЦГП Матящук В.П. про українське державотворення як наслідок колективного мислення.

Робота у профільних секціях - це майстер-класи та творчі майстерні. На одному такому майстер-класі пощастило побувати і нам. Позитивне мислення – шлях учителів і учнів до успіхів, радості, здоров’я. Робота над собою приносить багато позитиву. Отже, ми обираємо позитивне мислення. Стежте за своїми думками, стежте за своїми словами – вони стають вчинками, стежте за своїми вчинками – вони стають характером, стежте за своїм характером – він визначає вашу долю!

 

Переглядів: 281 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: