Головна » 2019 » Квітень » 19 » Акція «Майбутнє лісу в твоїх руках»
19:02
Акція «Майбутнє лісу в твоїх руках»

На запрошення лісничого Сергія Івановича Григорєва та помічника лісничого Вячеслава Вікторовича Міщенка учні 5-9 класів побували на екскурсії в Краснянському лісництві. Цікаву і змістовну бесіду провели для дітей Володимир Гордієнко та Станіслав Манойленко. Вони розповіли про професію майстра лісового господарства, про значення вирощування та посадки лісів для майбутнього покоління. Діти побували в теплицях, де саме проходили підготовчі роботи до посіву насіння, з якого в майбутньому виростуть зелені ліси. Помічник лісничого ознайомив з особливостями вирощування саджанців хвойних та листяних дерев. Наголосив на важливості лісу для людини, недарма говорять, що ліси - то легені планети. Діти допомогли Григорію Лишенку облаштувати будиночки для птахів.

Завдання людей, які охороняють ліс не тільки доглядати за деревами, вирощувати їх, а й підтримувати чистоту довкілля. До чого і закликали працівники Краснянського лісництва провівши разом з дітьми акцію з благоустрою прибережної смуги лісового ставка.

Свіже повітря, лагідне сонечко, солодкі пахощі весняних фіалок принесли дітям неабияке задоволення. Не залишилися вони і без гостинців, їх традиційно пригостили солодощами.

Переглядів: 202 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: