Головна » 2016 » Лютий » 11

   На початку року  Україна відзначила 25-річчя державності. 24 серпня 1991 року позачергова сесія Верховної Ради УРСР прийняла Акт проголошення незалежності України, що був схвалений всеукраїнським референдумом 1 грудня 1991 року. Ця подія стала відправною точкою для відліку історії сучасної Української державності.

   З метою формування та розвитку громадської та національної самосвідомості учнів, поглиблення їхніх знань про події Української революції 1917 – 1921 років як важливого досвіду державотворення, ознайомлення з ідеєю соборності, єдності та суверенності держави  як головної умови розвитку незалежної України для учнів 7-8 класів був проведений Урок Соборності «Єднання заради Незалежн ... Читати далі »

Переглядів: 337 | Додав: Specialforunet | Дата: 11.02.2016 | Коментарі (0)

   З метою розширення знань учнів про основні симптоми, профілактику та лікування грипу, з учнями 2 класу була проведена інтерактивна гра «Грип - хвороба небезпечна». За допомогою вправи «Мікрофон»  діти по черзі висловлювали власні думки, відповідаючи на запитання вчителя «Чому ви хворіли на грип?». Прослухали міні-лекцію, де учні дізналися значення слів «грип», «карантин», «епідемія». Прочитавши вірш «Поради лікаря Нехворійка», діти склали власні правила запобігання захворювання на грип. Практично вправлялися в одяганні марлевої пов'язки. Під час виконання вправи «Літературна морока» учні працювали в парах, складали зі слів прислів’я про здоров'я. Переглянувши презентацію «Грип – хвороба небезпечна», школярі засвоїли як не зара ... Читати далі »

Переглядів: 312 | Додав: Specialforunet | Дата: 11.02.2016 | Коментарі (0)