Головна » 2015 » Грудень » 01

   Під такою назвою з учнями 8 класу було проведено заняття з елементами тренінгу. Учні обговорили причини та наслідки проявів агресивності, встановили прямий зв’язок агресії та насильства, з’ясували, як залагоджувати ситуації конфлікту, як контролювати власні емоції, що викликають агресивність.

    Переглянуті  притчі  «Все залишає свій слід», «Все в твоїх руках» допомогли учням  усвідомити, що все в нашому житті більшою мірою залежить від нас самих, від нашого вміння та бажання контролювати свої емоції та стримувати почуття.

... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: Specialforunet | Дата: 01.12.2015 | Коментарі (0)

   12 листопада учні 3 класу взяли участь у І етапі ХVІ Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Третьокласники змагалися у  доповненні тексту про природу. Зникають річки і бідніє наша прекрасна земля. Природу треба берегти! Складали прислів’я «Сонце блищить, мороз тріщить» та «Узимку сонце світить та не гріє», повторили значення фразеологізмів: намотати на вус (запам’ятати), накивати п’ятами (втекти), ловити гав(бути неуважним), бити байдики (нічого не робити). У четвертому завданні найлегше було записати слова за  алфавітом та поставити наголос. Найбільшу кількість балів за виконані завдання отримала Бережна Вікторія, на другому місці - Тімченко Артем, на третьому -  Мазурок Андрій. «Рідна мова дорога людині, як саме життя», - говорить народна мудрі ... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: Specialforunet | Дата: 01.12.2015 | Коментарі (0)