Головна » 2014 » Листопад » 10

       В школі було організовано і проведено Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек ( у рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек).

Місячник розпочався святковою лінійкою, на якій оголосили план проведення тижня «Час читати» та місячника шкільних бібліотек. Проведено ряд заходів, зокрема конкурс малюнків «Нам без книги ніяк не можна»,конкурс загадок, перегляд відео та бук-трейлера «Шевченко в нашому житті»,  учні працювали над створенням проекту «Україна очима світових митців», «Україна – єдина країна», заочна екскурсія «Сторінками ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: Specialforunet | Дата: 10.11.2014 | Коментарі (0)

   Історія рідного краю нерозривно пов'язана з його людьми. У свою чергу доля  людини багато в чому залежить від землі, на якій вона народилася, зростала, мужніла, набувала досвіду, сягала висот інтелекту й духу. Кожна земля породжує талант, кожний край може пишатися видатними людьми, що проявили своє обдарування у найрізноманітніших сферах людського життя. Тростянеччина також багата талантами. Ми їх добре знаємо. Про свого  односельчанина - Івана Івановича Штанова, скульптора і поета,  розповіли учні нашої школи своїм друзям  із Білківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Вчитель історії Лантух Т.В. провела цікаву екскурсію шкільним музеєм. Білківські школярі розповіли про дворазового олімпійського чемпіона Володимира Петровича Куца. Разом перегляну ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: Specialforunet | Дата: 10.11.2014 | Коментарі (0)