Головна » 2014 » Вересень » 13

​    З метою розширити поняття про незалежність і волю держави та значення цього факту для народу України, формування національної свідомості, належності до рідної землі, народу, мови, історії, визнання духовної єдності поколінь та спільності культурної спадщини, виховування почуття патріотизму, відданості своїй Батьківщині, розвитку бажання брати посильну участь у розбудові держави, наполегливо вчитись, щоб принести більше користі рідній Україні в 7 класі був проведений перший урок на тему  «Україна -  єдина країна». Учні прослухали коротку історичну довідку про боротьбу свого народу-великомученика за побудову незалежної самостійної держави, ще раз пригадали про важливість поваги до національних символів. Семикласники переглянули в ... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: Specialforunet | Дата: 13.09.2014 | Коментарі (0)

 У 3 класі пройшов 1 урок на тему «Україна-єдина країна».Учні мали змогу подорожувати сторінками усного журналу. Вони підготували повідомлення про національну та державну символіку, читали вірші про рідну землю, проаналізували виставку дитячих книг на патріотичну тематику, здійснили подорож по карті України, поглибили свої знання про рідний край про талановитих людей Тростянеччини, визначили переможців конкурсу малюнків на тему: «Люблю Вітчизну я свою, вона найкраща в світі». Елементи уроку відображені в даних фото.

                                                    &n ... Читати далі »

Переглядів: 416 | Додав: Specialforunet | Дата: 13.09.2014 | Коментарі (0)

     На першому своєму уроці учні 1 класу вперше сіли за парти, як учні школи. Діти  та батьки здійснили уявну подорож Країною Знань, королівства Казкової школи. Подорожували на потязі, зупинялися на чарівних зупинках. На 1 зупинці «Лісова школа» учнів зустріла Мудра Сова, яка перевірила, чи знають діти правила для учнів. Незнайко зустрів на 2 зупинці «Країна загадок». Учні вправно відгадали всі загадки про школу та шкільне приладдя. На 3 зупинці «Рідний край» їх зустріла  Дівчинка-Українка, яка познайомила учнів з картою України,  ілюстративним матеріалом із серії « Мальовнича Україна», державними символами. На 4 зупинці «Книголюб» учні ознайомилися з підручниками 1 класу, правилами поводження з книгами.

Др ... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: Specialforunet | Дата: 13.09.2014 | Коментарі (0)

  1 вересня 2014 року в нашій школі відбулося свято Першого вересня, яке розпочалося урочистим внесенням прапора вільної Держави та Гімном України. Свято цього року пройшло з присмаком тривоги через події в Україні. Адже за можливість жити і навчатися юним станівчанам під мирним небом, на Сході країни нині гинуть кращі сини Батьківщини. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, які загинули, захищаючи суверенітет України. Звучали  такі важливі у наш час, і такі глибокі до болю слова: «Слава Україні! Героям слава!», які цього разу йшли прямо з серця.

    На свято були запрошені гості: депутат районної ради Поляковський В.М., директор ПП «Буймерське» Провозін ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: Specialforunet | Дата: 13.09.2014 | Коментарі (0)