Головна » 2014 » Червень » 27 » Літній відпочинок
08:18
Літній відпочинок

Весело та змістовно пройшло табірне життя в пришкільному таборі відпочинку «Веселка». Було оздоровлено 31 учень школи. Табір працював з 02.06.2014 по 20.06.2014. 14 робочих днів з дворазовим харчуванням. Дозвілля учнів забезпечувало 6 вихователів на чолі з начальником табору Міщенко І.А., які проводили різноманітні заходи. Проведена пішохідна екскурсія в урочище «Нескучне» - грот Німф, щоденно проводилися спортивні заходи: розучування рухливих ігор, оздоровчі процедури, гра у футбол, волейбол. Здійснена екскурсія по визначних місцях с.Станова: обеліск Слави, Краснянське лісництво, екскурсія до шкільного музею. Проведені виховні заходи: конкурс «У світі загадок», виховний проект «Суд над ворогами здоров’я», інтелектуальна гра «Найрозумніший», ігрова програма «Мандри в хустинкове містечко», екскурсії в урочище «Ліщана»., «Годусів яр».

Але найдужче сподобалася екскурсія до м.Котельва. Діти відвідали музей   С.А.Ковпака. Екскурсовод дуже цікаво розповіла про бойовий шлях героя. Ознайомила з його біографією. Учні мали змогу побачити справжню зброю часів Великої Вітчизняної війни за допомогою якої воювали партизани. Відвідали Троїцьку церкву, де діти наблизилися до духовного світу. Також побували на Більському городищі. Побачили велетенський дуб Г.С.Сковороди.

Меншенькі учні побували на страусиній фермі. Велике захоплення викликали у них страуси. Багато фотографувалися.

Адміністрація школи висловлює велику вдячність нашим спонсорам, які забезпечували змістовне оздоровлення наших учнів: ПП "Буймерське", ФОП Литвиненко, ФОП Гордієнко, ФОП Стадніченко.

                                                      Лантух Тетяна Василівна, заступник директора з НВР

 

     

Переглядів: 522 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: