Головна » 2017 » Грудень » 15 » Свято Першого десятка
15:42
Свято Першого десятка

   З метою повторення вивченого матеріалу з темиДії над числами. Розв’язування прикладів та задач» у 1 класі було проведено свято «Числа першого десятка» на уроці виконувалися ключові та предметні компетентності. Зокрема, як учень самоорганізовується до навчальної діяльності, планує та контролює свої дії, доводить свою роботу до кінця, дотримується норм культури спілкування співпрацює в колективі, проявляє ініціативу, вміє робити вибір та приймати рішення.
   Першокласники удосконалювали навички швидкої лічби в межах 10, утворювали склад числа 10, писали цифри в зошиті в клітинку, правильно читали числові вирази, пояснювали утворення нового числа, працювали з геометричним матеріалом.
   До дітей завітали гості: Трикутя, Квадрик, Кружко та Цариця Математика. Вовк Альбіна, Коваль Сергій та Остапенко Максим розповіли вірші про цифри від 1 до 9, а Мартиненко Вероніка та Ніконов Максим зіграли казочку про цифру 10. Отже,

«Я – круглий , наче буква О, цифра 0, або ніщо.

Як стою я сам-самісінький, то й не значу нічогісінько

Та як одиницю поруч поставити ліворуч,

То із двох значків у нас цифра 10 стане враз!».

   Веселий настрій залишився у першокласників після гри-інсценізації «Три веселі гусі». Учні пообіцяли Цариці Математиці старанно лічити, додавати, порівнювати і віднімати, бути кмітливими і старанними, все збагнути, у відповіді першими бути.

Міщенко Інеса Анатоліївна, класний керівник 1 класу

 

 

Переглядів: 274 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: