Головна » 2017 » Травень » 31 » Останній дзвоник
22:58
Останній дзвоник

   Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у нашій школі. Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів: директор школи Григор'єва Ірина Леонідівна; сільський голова Дудник Юрій Олексійович, методист комунального закладу Тростянецької районної ради «Районний методичний центр» Мандрико Світлана Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи комунального позашкільного навчального закладу Тростянецької районної ради «Палац дітей та юнацтва» Омельчук Емма Анатоліївна.

   За відмінні успіхи у навчанні були вручені похвальні листи та солодкі подарунки Вовку Захару учню 2 класу, Дуднику Михайлу учню 3 класу, Бережній Вікторії та Тімченку Артему учням 4 класу, Целуйко Оксані та Зайцевій Алісі ученицям 5 класу, Овчаренко Ользі учениці 8 класу. За участь у Всеукраїнських конкурсах, учні отримали сертифікати, дипломи переможців.

   Сільський голова Дудник Юрій Олексійович, подарував учням волейбольні та футбольні м’ячі для проведення спортивних заходів під час оздоровчої кампанії.

   Останній дзвоник востаннє пролунав сьогодні для шести випускників навчального закладу та покликав їх у незвідане майбутнє. Першокласники привітали випускників зі святом та подарували їм подарунки на згадку.

Драновська Людмила Володимирівна, соціальний педагог школи

 

 

Переглядів: 296 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: