Головна » 2017 » Грудень » 26 » Новий рік ХХ\/ століття
20:56
Новий рік ХХ\/ століття

   Новий рік постукав в електронну скриньку нашої школи, де на Новорічне свято зібралися учні 5-9 класів. Усі присутні спробували уявити, як будуть святкувати Новий рік у ХХ\/ столітті. Виявилося, що навіть у віртуальній школі майбутнього це свято буде збирати усіх в реальному часі, як завжди біля ялиночки. Адже це свято з давніх часів вважається найбільш довгоочікуваним, найулюбленішим.

   Новий рік не буває без подарунків (навіть у режимі он-лайн). Цікаво та весело шукали діти солодощі під час новорічного квесту. Для цього команди кожного класу шляхом жеребкування обирали класну кімнату, де необхідно було знайти 12 підказок. Знайшовши їх, команда повинна була скласти алгоритм дій. Потім виконати цей алгоритм в правильній послідовності і отримати подарунки. Діти стрибали, як зайчики, ходили, як ведмеді, присідали, бігали навколо ялинки, співали і врешті решт отримали довгоочікувані подарунки від Райз-Максимко, ПрАТ - Романівська філія.

   Учні 9 класу підготували інсценування казки «Колобок» у сучасному аранжуванні. А учні 5- 6 класів показали веселу інсценівку про те, як святкують Новий рік в Індії.

   У веселі та цікаві ігри діти грали із задоволенням: «Танці з кульками», «Новорічна мозаїка», «Новорічне меню», «Санта і олені», «Принцеса на горошині» та інші.

   Закінчився Новорічний вечір святковою дискотекою.

Дробітько Ольга Василівна, класний керівник 5 класу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Овчаренко Валентина Володимирівна, класний керівник 9 класу.

Переглядів: 235 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: