Головна » 2015 » Червень » 16 » Місто над Пслом
09:35
Місто над Пслом

   10 червня загін «Веселка» подорожував по місту Суми. Цікавою та пізнавальною була оглядова автобусна історико-краєзнавча екскурсія. Діти ознайомились з історією  міста, пам’ятками історії та  культури.  Відвідали  станцію юннатів, де ознайомилися з рідкісними рослинами різних країн світу. Відвідали також музей хліба. Від екскурсовода дізналися про  історію виникнення хліба від маленької зернинки до хліба  у себе на столі. Переглянули різноманітність хлібобулочних виробів. Потім мали змогу  побачити  різноманітні  вироби декоративно-прикладного мистецтва, виготовлені руками дітей, які постійно відвідують станцію та допомагають працівникам. Особливо захопливою була екскурсія до рідкісних тварин та птахів, які живуть на нашій планеті -  про походження та умови існування плазунів, свійських та диких птахів, гризунів та рептилій.

    Потім переїхали до дитячого парку «Казка», де діти мали змогу покататися на каруселях, гойдалках, перевірити себе на сміливість на  інших атракціонах. Поповнивши свій енергетичний запас в «Макдональдсі», відправилися до розважального центру «Лавина». Свою наполегливість, терпіння, винахідливість  виявили діти, катаючись на роликах. Відвідали також 7D та кафе «Морозиво».

   Втомлені та щасливі повертались додому. Надовго вони запам’ятають екскурсію до  обласного центру.

   Учні та вчителі щиро вдячні постійному спонсору В.П.Провозіну за фінансову підтримку та організатору екскурсії В.М.Скрипнику.

 

         

 

          

Переглядів: 399 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: