Головна » 2015 » Березень » 19 » Ми - переможці!!!
07:04
Ми - переможці!!!

  13 березня на базі Палацу дітей та юнацтва пройшов районний етап обласного конкурсу «Молодь обирає здоров’я» метою якого є популяризація і пропаганда здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед  дітей і молоді, виявлення та підтримка талановитої молоді.

  Нашу школу представляла команда «Дерево життя», яка щорічно бере участь у цьому конкурсі. В цьому році учасники команди отримали призове третє місце серед шкіл району. Журі відзначило їх активність, позитивний настрій. Заступник директора з навчально-виховної роботи Омельчук Е.А. відзначила, що з кожним роком майстерність нашої команди росте, і нарешті вийшла на призовий рівень. Наші дівчатка були найменшими за віком серед усіх учасників, і тому ця відзнака принесла їм багато задоволення і радості.

  Дівчатка із задоволенням танцювали, співали, пропагували здоровий спосіб життя. Виступ супроводжувався яскравою змістовною презентацією та музичними композиціями. Побажаємо нашим «маленьким позитивним живчикам» і надалі рости і розвивати свої творчі здібності. Хоча саме цей конкурс в цьому році був останнім, але будуть інші, де дівчата зможуть себе проявити і показати клас.

  Овчаренко Валентина Володимирівна, класний керівник 6 класу

  

Переглядів: 448 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: