Головна » 2018 » Квітень » 26 » Козацький гарт – 2018
19:55
Козацький гарт – 2018

З метою відродження духовності та патріотизму, виховання молоді на кращих традиціях українського народу, формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності та зміцнення здоров’я учнівської молоді, розвиток фізичних якостей та сили духу учнівської молоді 20 квітня 2018 року у нашій школі відбувся І етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт-2018».

Програма фестивалю складалася із теоретичної та спортивної частини. Теоретична частина включала конкурс знавців історії України, знання героїчних сторінок українського козацтва (найвидатніших походів, битв), історичних персоналій. У конкурсі знавців історії України, її спортивних досягнень та олімпійського руху (за часи незалежної України) брали участь представники куренів (команд): «Булава», «Джура», «Сурма». Переміг курінь «Джура» у складі учнів 6, 8 класів.

В спортивній частині фестивалю учні змагалися з човникового бігу, стрибків у довжину з місця, стрибків через скакалку за 30 секунд та в естафеті, де показали вміння переносити вантаж, стрибати з м’ячем, переправлятися, стрибати зигзагом, бігати, перестрибуючи через скакалку та передавати булаву.

Кожен учасник вболівав за перемогу своєї команди. Змагання пройшли весело, емоційно. Всі учасники отримали прилив сил, заряд бадьорості.

Свято подарувало учасникам та вболівальникам багато позитивних емоцій і вражень. Переможці були нагороджені солодощами від батьківського комітету школи.

Григорєва І. Л., вчитель історії,

Мандрико О. В., вчитель фізкультури

Переглядів: 237 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: