Головна » 2018 » Квітень » 3 » Дитина та її права
13:53
Дитина та її права

   Основною метою батьківських зборів за круглим столом, які проводилися з батьками учнів 4 класу, ознайомлення з основними положеннями Конвенції про права дитини та Конституцією України. Перш за все батьки ознайомилися з основними принципами та положеннями Конвенції і обговорили ряд суттєвих питань, що стосувалися дітей. Конкретно розглянули статті Конвенції під номером 6, 7, 24, 27, 33. Згадали і про право дитини на відпочинок і дозвілля, на свободу думки, совісті та релігії, право на доступ до інформації, на користування благами соціально­го забезпечення, включаючи соціальне страхування. Побачили, що дитина по­винна за всіх обставин бути серед тих, хто першим одержує допомогу і захист.

   Великий педагог В. О. Сухомлинський колись зауважив: «Сьогодні діти - завтра народ!» Звичайно, діти - майбутнє нашої країни, і від їхнього фізич­ного розвитку, знань, вмінь залежатиме, якою буде наша Україна.

   Якими сформуємо дітей фізично, морально - таке суспільство й матиме­мо. «Діти - живі квіти землі», - писав М. Горький. І як кожній квітці потрібні певні погодні умови для повного розквіту, так і нашим дітям потрібно ство­рити необхідні умови для їх нормального життя. А це завдання - батьків і вчителів.

Драновська Людмила Володимирівна, класний керівник 4 класу

Переглядів: 228 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: