Головна » 2017 » Вересень » 6 » День знань
06:38
День знань

  Із року в рік Станівська ЗОШ підтримує добру традицію відзначати Перше вересня — День Знань та початок нового навчального року. Цей день завжди урочистий і хвилюючий. Радо вітали та прийняли у велику дружню шкільну родину першокласників. Вони отримали шкільне приладдя від фірми «Кернел», яке передав директор ПП «Буймерське» Провозін В.П. З новим 2017-2018 навчальним роком всіх учнів, батьків та колег радо привітав директор школи Григор´єва Ірина Леонідівна. Щире напутнє слово почули від учителя початкових класів Міщенко Інеси Анатоліївни. Особливо хвилюючим стало свято і для дев’ятикласників, для яких цей рік дуже важливий і напружений: це підготовка до ДПА, вибір майбутньої професії, а ще - останній рік у стінах рідної школи. Дудник Юрій Олексійович, батько учня 9 класу звернувся до школярів з вітальним словом та щиро побажали їм успіхів у новому навчальному році. Практичний психолог КПНЗ ТРР «ПД та Ю» Крісанова І.М. привітала станівчан зі святом та запросила дітей до навчання у гуртках Палацу.

   Урочиста лінійка закінчилась традиційним голосистим дзвінком. Перший дзвоник пролунав завдяки першокласниці Вовк Альбіни та дев’ятикласника Дудника Олександра.

   Після святкової лінійки учні та батьки були запрошені на Перший урок, тематикою якого було виховання в учнів почуття патріотизму до своєї Батьківщини.

        

 

Переглядів: 260 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: