Головна » 2015 » Червень » 8 » День творчості
23:24
День творчості

День дитинства, миру на Землі,

наше літо ніжиться в теплі.

День дитинства – в селах, у містах,

розкривайся, пісне, на вустах.

День дитинства – в помислах, піснях, 

нам до щастя торувати шлях.

У перший літній день в Україні, я к і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей. Дитинство – це чудова пора сподівань на чудове життя та здійснення мрій.  Урочиста лінійка, присвячена Дню         захисту дітей та відкриттю табірної зміни у пришкільному таборі відпочинку «Веселка»    Станівської ЗОШ І-ІІ ступенів           розпочалася із привітального слова начальника табору Міщенко І.А., яка познайомила дітей з розпорядком роботи табору. З побажаннями успіхів та гарного відпочинку виступила директор школи Григор’єва І.Л. Вона відзначила, що діти   - це майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Дорослі вірять, що діти знайдуть своє   у житті і Батьківщина, батьки, які дали їм життя, будуть пишатися ними. Далі урочистий день продовжився святковою дискотекою, дуже сподобалися дітям музичні руханки, під час яких вони виконували за ведучим рухи, танцювальні кроки, а потім всі разом, отримавши подарунки від спонсорів – ігрові комплекти, настільні ігри проводили дозвілля в ігровій кімнаті.  У конкурсі малюнка на асфальті «Щоб дитинство було щасливим» з композицією «Моя сім’я» перемогли Овчаренко Оля, Бережна Вікторія та Целуйко Оксана.

 Після обіду згідно розпорядку роботи пришкільного табору, учні загону «Капітошка» грали у рухливі ігри за бажанням дітей. І, звичайно, вдалим завершенням урочистого дня став перегляд мультфільму «Козаки».

На лінійці вихованці табору поділилися своїми враженнями від проведеного першого дня. Своїх вражень ніхто не приховував. Кожен зміг висловити свої захоплення від сьогоднішнього дня і побажання на наступні.

Сонячним квітом вирує наш час.

Радісно дітям живеться у нас.

Світле дитинство – веселка ясна,

Райдужну днину і помах крила –

Все Батьківщина моя нам дала!

Людмила Миколаївна Цілуйко, вихователь  табору «Веселка»

 

 

            

 

Переглядів: 325 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: