Головна » 2017 » Вересень » 6 » День села
06:14
День села

      З українською піснею, розвагами для наймолодших жителів, дискотекою для молоді і смачним кулішем для всіх присутніх відзначали 19 серпня день села Станова. Присвятили його далеким серпневим подіям, коли було звільнено село від фашистських загарбників. Зранку традиційно було проведено покладання квітів до обеліску загиблим односельцям, братської могили та пам’ятника радянському солдату. Потім зібравшись однією дружньою родиною на сільському стадіоні на імпровізованій сцені переглянули святкову концертну програму, яка тривала півтори години. Глядачі тепло вітали самодіяльних артистів, щирі оплески лунали на їх адресу. Сільський голова привітав всіх зі святом, згадав події далекого 1943 року, відзначив подяками активних учасників громадського життя села. Музичні дарунки та теплі слова від ведучих заходу (Валентини Овчаренко та Галини Прядки) звучали місцевим старожилам, подружнім парам, які прожили в шлюбі ювілейні дати. Не оминули увагою найменшеньких жителів, які поповнили в цьому році дружню сільську родину. Лунали теплі привітні слова та побажання всім станів чанам..

Після концерту всіх частували смачною кашею. Після чого розпочалися розваги для малечі: конкурси, естафети, змагання. Всі маленькі учасники активно і завзято змагалися, найбільше задоволення було від перетягування канату, після чого всі учасники отримали подарунки. Їх приклад наслідували і дорослі…

В цей же час три футбольні команди «Юність», «Ветерани» та «Молодь» грали у футбол. Всі команди отримали заслужені нагороди та солодкі подарунки.

Та на цьому святкування не закінчилися. Аж до пізнього вечора на все село лунала музика, а селяни танцювали, співали та розважалися.

                       

Переглядів: 245 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: