Головна » 2016 » Травень » 08

   Під час проведення Тижня охорони праці у 8 класі цікаво та нетрадиційно пройшов урок-конференція “Безпека праці”. Конференція, як форма організації навчально-виховного процесу, передбачає присутність в одній аудиторії учнів, які об'єднані однією метою - вирішення певної теоретичної чи практичної проблеми. Мета уроку: привернути увагу учнів  до  питання охорони праці, безпеки життєдіяльності, конституційних прав громадян на належні, здорові, безпечні умови праці, формувати  культуру охорони праці.

   Перш за все, учням було роз’яснено, що охорона праці – це система правових, соціально-економічних, організаційно-технічних, санітарно-гігієнічних та лікуваль ... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: Specialforunet | Дата: 08.05.2016 | Коментарі (0)

   Учні 2 класу вирушили у мандрівку Країною Безпеки, де дізналися у яких випадках побут може бути небезпечним, застерегла від нещасних випадків, навчила правильно поводитися в деяких скрутних ситуаціях.

   Подорож розпочалася з «хвилинки роздумів», під час якої було проведено тестування. Під час «мозкового штурму» діти розповідали у віршованій формі про правила протипожежної безпеки. Прослухали казку «Пригоди розумного сірника», після чого повторили номери телефонів служби порятунку, а саме пожежників та служби газу. Із задоволенням відгадали загадки про електроприлади та повторили правила користування ними. Підвели підсумок подорожі за допомогою вправи «Мікрофон». ... Читати далі »

Переглядів: 423 | Додав: Specialforunet | Дата: 08.05.2016 | Коментарі (0)