Головна » 2020 » Вересень » 22 » Всеукраїнський олімпійський урок та Всеукраїнський олімпійський тиждень
14:31
Всеукраїнський олімпійський урок та Всеукраїнський олімпійський тиждень

На виконання листа Віце-прем’єр-міністра України від 15.07.2020№ 29217/1/1-20 щодо проведення Всеукраїнського олімпійського уроку та Олімпійського тижня у 2020 році, листа Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 09.09.2020 №08-13/3936 «Про проведення Всеукраїнського олімпійського уроку та Всеукраїнського олімпійського тижня», з метою пропаганди здорового способу життя, залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою і спортом, підвищення рухової активності, зміцнення здоров’я та розвитку  олімпійського руху в Україні було організовано і проведено в нашому закладі освіти, дотримуючись всіх норм карантинних заходів, змагання з піонерболу. Участь взяло 5 команд(4 команди учнів та команда вчителів). В наполеглій боротьбі перемогу здобула команда учнів 8 класу. Переможці були нагороджені солодким подарунком.

 З учнями 4 класу була проведена бесіда про олімпійських чемпіонів незалежної України, які здобули золото в Олімпійських іграх. Під музичну руханку "Роби так" діти виконували жваві вправи. Виконали вправу "Асоціативний кущ", де пригадали види спорту та розгадали кросворд. Дітям урок сподобався, вони розширили свої знання про спорт та його користь.(Класний керівник Варварич А.Р.).

Відбулися змагання з міні - футболу. Учні розділилися на 3 команди (капітани: Решетков Сергій, Лунін Артем та Дудник Михайло). Гра проходила в запеклій боротьбі та з перемінним успіхом. Кожна команда хотіла перемогти. Але, як завжди, перемагає найсильніший. 1 місце в цих змаганнях, можна сказати, вирвала команда Решеткова Сергія, на 2-му - Луніна Артема і 3-е місце зайняла команда Дудника Михайла. Як завжди, команда - переможець отримала солодкий подарунок.

З першокласниками класний керівник Міщенко І.А. провела «Веселі старти». Участь в рухливих іграх та естафетах з м‘ячем «Влучи у ціль», «Кенгуру», «М‘яч угорі», «Посади картоплю», «Хто швидше» принесли малечі масу задоволення.

Учні 2 класу переглянули відео про олімпійські ігри та намалювали свої улюблені види спорту.

Переглядів: 233 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: