Головна » 2015 » Квітень » 20 » Участь у Міжнародному конкурсі "Веломанія"
21:39
Участь у Міжнародному конкурсі "Веломанія"

Наприкінці березня Сумським обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю  було підведено підсумки відбіркового заочного етапу VIІІ  Міжнародного екологічного конкурсу, що проходить в цьому році під гаслом „Веломанія". Учасниками конкурсу, згідно його умов, могли стати діти віком від 5 до 12 років.

Конкурс проводиться під егідою Вроцлавського Природничого Університету. Всеукраїнський етап конкурсу проводиться Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді.

Мета конкурсу:  пропаганда здорового способу життя, виховання гармонійно розвиненої особистості, формування екологічної культури школярів через поглиблення знань з екології, пропагування здорового способу життя, створення умов для творчості, а також популяризації велосипеду як здорового, дешевшого, зручнішого та екологічно чистого виду транспорту в порівнянні з автомобілем, створення «велосипедної моди», що сприяє безпосередньому спілкуванню з друзями та однолітками; пізнання історії винаходу та вдосконалення велосипеду

Журі визначило переможців окремо по кожній номінації.

У номінації «Гра «Велопробіг»:

III місце посів Тімченко Артем, учень 2 класу нашої школи (керівник вчитель початкових класів Міщенко Інеса Анатоліївна).

                                          

 

 

Переглядів: 369 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: