Головна » 2015 » Травень » 1 » Тиждень охорони праці
00:13
Тиждень охорони праці

    На виконання Закону України «Про охорону праці», Указу Президента України від 18.08.06 р. №685/2006 «Про День Охорони праці»,  наказу відділу освіти Тростянецької РДА від 06.04.2015 року №172-ОД «Про проведення Тижня охорони праці» та з метою створення належних умов навчання і праці, запобігання виробничого травматизму та з нагоди Національного Дня охорони праці  з 20 по 28 квітня 2015 року в школі  проведено Тиждень охорони праці та безпеки життєдіяльності.    

  Вчителями початкових класів були проведені виховні західи з питань безпечної життєдіяльності та профілактики травматизму невиробничого характеру.    В 1 класі проведений гра-подорож «Дорожній рух». Уявна подорож тривала по станціях. На станції «Літературна» учні відгадали загадки про світлофор, перехрестя, пішохідну розмітку «Зебра», дорожні знаки. На станції «Перехрестя Дружби» за малюнком «Як перейти нерегульоване перехрестя» пояснили, як хлопчикові слід перейти перехрестя, щоб потрапити в пункт А. На станції «Хвилинка-цікавинка»  дізналися значення слова «Світлофор». Учні показали свої знання по даній темі на станціях «Проспект Знань». Дізналися який транспорт використовували казкові герої на станції «Автомультик».

  

   З учнями 3 класу Цілуйко Л.М., вчитель початкових класів провела цикл бесід під рубрикою "Здоров’я і безпека - в твоїх руках". 

                    

    Вчитель основ здоров’я Ярова О.О. організувала для учнів 5-8 класів відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та надання першої допомоги травмованим і потерпілим.

   

   29 квітня о 8 год.45 хв. проведено практичний тренінг з евакуації дітей і працівників навчального закладу на випадок надзвичайної ситуації. 

      

 

Переглядів: 413 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: