Головна » 2018 » Червень » 8 » Тиждень фізичної культури
14:30
Тиждень фізичної культури

Тиждень фізичної культури почався з хвилинки-цікавинки для учнів молодших класів. Цікаві факти про спорт та загадки на спортивну тематику провели Боброва Анжела та Рева Артем, вікторину «Чи знаєш ти…?» провів учитель фізкультури Мандрико О.В. учасники вікторини отримали солодкі подарунки. Кожен молодший школяр на згадку про захід отримав пам’ятку «Десять доведених фактів про користь фізкультури».

Продовжився тиждень змаганням з піонерболу. У змаганні брали участь 3 команди: команда учнів 9 класу, збірна команда 6,8 класів та команда п’ятикласників, яку «підсилювали» вчитель фізкультури Мандрико О.В. та основ здоров’я Ярова О.О. Безкомпромісна боротьба закінчилася перемогою збірної 6, 8 класів. Переможці отримали солодкий приз.

Далі учнів чекали «Веселі старти». Головна мета змагань – залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, популяризації здорового способу життя, формування патріотичних почуттів покоління, що підростає, які засновані на почутті відповідальності та гідності за свою команду. Діти змагалися у бігових естафетах, естафетах з елементами футболу, тенісу. Під час змагань діти показали, як уміють достойно долати труднощі, підтримувати свої команди, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку.
Змагання пройшли у спортивній атмосфері, юні спортсмени завзято боролися за перемогу у кожній естафеті, продемонструвавши спортивну майстерність та справжню волю до перемоги. Всі учасники отримали солодощі.

Закриття шкільної спартакіади було своєрідним підсумком тривалого спортивного життя школярів. Головні завдання, які стояли перед спартакіадою, - це пропаганда здорового способу життя та занять фізичною культурою і спортом, формування у дітей та підлітків потреби в систематичних заняттях фізичною культурою і спортом. Упродовж дня учні успішно змагалися з бігу на короткі дистанції, човникового бігу, стрибків в довжину з місця, піднімання в сід за 1 хв., бігу на 200 м.

Закінчив свою ходу тиждень туристично-краєзнавчим днем: змагання з встановлення палатки, а на лісовій галявині всіх чекала польова каша.

Вчитель фізичної культури Мандрико О.В.

Переглядів: 255 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: