Головна » 2014 » Грудень » 6 » "Ти наше диво калинове"
19:11
"Ти наше диво калинове"

    Яка прекрасна українська мова! Виплекана колоссям, землею, виспівана птахами, звеличена письменниками. Мова…яка ти багатогранна, ніжна, чиста, як промінчики сонця, що яскравим сяйвом осипають землю добром, радістю, плодами…      
    «Рідна мова дорога людині, як саме життя», - говорить народна мудрість. І це так. Адже без мови не може існувати народ та його культура. Наша м
ова – одна з найбагатших і наймелодійніших мов світу.  
    З нагоди свята –
Дня української писемності та мови до сільської бібліотеки завітали учні 2 класу разом зі своїм класним керівником Міщенко І.А. на гру «Поле чудес». Сільський бібліотекар запропонувала юним читачам поринути у світ казок, поезії, загадок, пісень.  
    З великим задоволенням діти приг
адували вірші Н.Забіли, К.Підлісної, Я.Щоголіва, а Лишенко Саша декламував власні поетичні рядочки про природу рідного краю. У секторі «музична пауза» найактивнішим гравцем виявився Тімченко Артем, Бережна Вікторія перемогла у конкурсі загадок. Мазурок Андрій, Міщенко Артем та Горбунов Микола змагалися у складанні розповідей про осінь. Школярі залишилися задоволені грою, адже всі одержали солодкі призи.  
    Бібліотекар побажала юним читачам розмовляти українською мовою, любити рідну мову, рідний край, його традиції, поважати все своє, українське, рідне. 

                                                              Класний керівник 2 класу Міщенко Інеса Анатоліївна

 

                            

 

Переглядів: 403 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: