Головна » 2020 » Вересень » 8 » Свято знань
15:11
Свято знань

Знову осінь кличе нас до школи,

Знову нас збирає на урок.

Не забудемо, мабуть, ніколи

Наш веселий і гучний дзвінок.

Перший осінній день зібрав учнів на подвір'ї рідної школи. Веселий дзвоник, немов чарівник, зібрав усіх дітей на свято. Цього року 12 першокласників приєдналися до шкільної родини. Розгублені та зохоплені, вони радо дивилися на своїх старших товаришів, впевнено розповідали віршовані рядки.

З вітальним словом звернулася до присутніх директор Ірина Григор' єва, яка нагородила учнів-переможців конкурсів та їхніх педагогів. Також наголосила на особливостях цьогорічного освітнього процесу, що розпочинається в умовах адаптивного карантину.

На свято учні школи отримали багато подарунків. Випускник школи 2004 року Гордієнко Роман привітав з початком навчального року і подарував ноутбук, біндер та витратні матеріали до нього. Народний депутат Андрій Деркач подарував ростоміри та розклади уроків. Канцелярські набори отримали першокласники від агрохолдингу "KERHEL". Сільський голова Юрій Дудник для занять спортом подарував школярам футбольні та баскетбольні м'ячі.

За рекомендацією Міністерства освіти і науки перший урок для учнів 5-9 класів проведено з теми «Культура здорового способу життя в нових обставинах», спрямований на формування нової культури поведінки, навчання та перебування в закладах загальної середньої освіти з урахуванням епідеміологічної ситуації, спричиненої коронавірусом SARS-Co-19.

Перший урок у 2 класі "Моя країна - Україна". Переглянувши відео, учні пригадали, що вони знають про державні та народні символи України. Державний прапор - це символ блакитного неба та пшеничного поля. Герб тризуб - воля українського народу. Не забули згадати столицю України, гори та моря нашої держави, найбільші річки, що протікають із півночі на південь нашої Батьківщини. В кінці уроку, відгадавши, записали в зошитах зашифровані слова.

У 4 класі пройшов перший урок на тему "Україна-європейська держава". Учні пригадали традиції, звичаї, символи нашої країни,переглянули відео. Під час розгадування кросворду, складання прислів'я та гри "Шифрувальник",діти показали,що вони добре знають нашу країну та є справжніми патріотами!

Школа впевнено розпочинає новий навчальний рік і з нетерпінням чекає успіхів своїх учнів.

 

Переглядів: 172 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: