Головна » 2018 » Березень » 25 » Супермами
02:57
Супермами

   «Мама» для кожної дитини – найдорожче, наймиліше слово. Як же хочеться у святковий день сказати найріднішій людині теплі слова, висловити свою любов, зробити приємний сюрприз!

   Тому учні 5 класу запросили своїх мам та бабусь на свято 8 Березня. Захід пройшов у формі веселої шоу-програми «Супермама». Діти разом з мамами та бабусями у дружній атмосфері змагалися за звання супермами.

   Свято розпочали діти, які прочитали свої есе «Моя мама найкраща!». У них вони презентували своїх мам, намагалися довести, що саме їхня мама найкраща. Програму продовжили мами, які вгадували, як плаче їхня дитина, показували, як вона прокидається, умивається, чистить зуби, їсть улюблену страву, вчить уроку, гарає в комп’ютерні ігри. У конкурсі «Сімейна хроніка» діти та мами відповідали на питання, що стосувалися їхнього роду, сімейних традицій, особистих уподобонь мам. Відповіді дітей майже повністю співпадали з відповідями дорослих, що свідчить про тісний родинний зв’язок. Мами та бабусі у конкурсі «Думки на відстані» вгадували зашифровані у малюнках дітей прислів’я. Насамкінець усі разом виявляли свої акторські здібності, інсценізуючи невелику казку експромтом.

   Журі було складно визначити найкращу учасницю програми, тому прийнято справедливе рішення: кожна мама найкраща у номінації своєї доньки чи сина. Діти з гордістю привітали мам з перемогою і вручили їм пам’ятні медалі «Найкраща мама», а також заспівали пісню «У нас найкращі в світі мами».

   Тепле родинне свято залишиться приємним спогадом для кожної родини.

Дробітько Ольга Василівна, класний керівник 5 класу

  

Переглядів: 279 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: