Головна » 2018 » Січень » 28 » День Соборності України
18:48
День Соборності України

   Соборність та Свобода Української держави - одвічна мрія, яку плекав народ протягом усієї історії боротьби за незалежну Україну. Лише соборна, незалежна і вільна Україна має шанс увійти до спільноти процвітаючих країн як рівноправний партнер .

   Так 22 січня з учнями 4 класу була проведена виховна година «День Соборності України». Прослухали історичну довідку про події щодо обєднання українських земель 1917-1919 років та переглянули відеоролик «Злука. День Соборності України». Пограли в різноманітні цікаві конкурси. Перший, присвячений українській мові, учасникам потрібно було перекласти фрази з російської мови на українську.

   У кожного народу є свої свята та традиції, і український народ не став винятком. Діти пригадали народні свята під час другого конкурсу.

   Народна мудрість - є наставником усіх, хто вчиться і хоче бути освіченою людиною. Продовжив виховну годину конкурс «Закінчити прислів"я чи приказку».

   Пригадали українські народні казки, відгадали назву та головних героїв, прослухавши уривок з неї. Прослухали українські пісні «Любо, Україна», «Засміється сонце», «Мій рідний край».

   Разом об’єднавшись за руки, підтримуючи ідеї соборної української державності, виконали державний гімн України «Ще не вмерла України».

   Показали свої здібності у розфарбовуванні малюнків на тему «Державні та народні символи України».

Драновська Людмила Володимирівна, вчитель початкових класів

Переглядів: 261 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: