Головна » 2018 » Січень » 26 » Творчі перлини від учнів Білківської ЗОШ
19:40
Творчі перлини від учнів Білківської ЗОШ

   16 січня до нас у школу завітали гості з сусідньої школи с. Білка. Вони перетворили похмурий січневий день на яскраве свято дитячої творчості.

Наш край і на історію багатий,

І на красу природних килимів.

Він рідний наш, тому й любові вартий

Дочок, синів і матерів.

   Такими словами, сповненими любові до рідної землі, розпочала свою розповідь про Білківську школу її директор Маленко Людмила Борисівна. Від імені учнів та вчителів вона подарувала книгу «Білчанські офіцери», щоб засвідчити: «Село Білка – козацьке село, у нас дух козацький, у нас є сила, воля до миру, до добра».

   Свято розпочали учасниці вокального ансамблю «Весняні дзвіночки» (керівник Гробов Анатолій Петрович). Щирі слова пісні та чисті голоси дівчаток надихнули усіх повірити у чудеса, щоб сповнитися радості та щастя. Продовжив свято ансамбль «Веселі ложкарі» (керівник Кошель Олена Василівна), без якого не обходиться жодне свято у Білківській школі. Запальна мелодія та ритмічні рухи малечі підбадьорили глядачів. А справжнє захоплення та подив викликав виступ чарівної Дар’ї Черкашиної, вихованки зразкової акробатичної студії “Едельвейс” (ПдтаЮ). Витончені рухи, дивовижна пластика, атмосфера краси та гармонії не залишили нікого байдужими.

   У Білківській школі працює драматичний гурток. З юними акторами працюють Ярова Зоя Вікторівна та Маленко Людмила Борисівна. Гуртківці приготували драматизацію казки “Чарівник смарагдового міста”. Цікаво було спостерігати за сюжетом казки, грою акторів та слухати у їхньому виконанні чудові пісні.

   Час промайнув швидко. Навіть не хотілося відпускати таких дорогих гостей.  Директор школи Григор'єва Ірина Леонідівна подякувала учням та вчителям Білківської школи за подаровані хвилини творчості, подарувала на згадку про зустріч книгу О.Овчаренка  “Нариси з істрії села Станова”.

Дробітько Ольга Василівна, вчитель української мови

                     

Переглядів: 268 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: