Головна » 2019 » Березень » 16 » Шевченкіада
14:51
Шевченкіада

Ми Шевченка славить будем

і ніколи не забудем

Тарас Григорович Шевченко – душа нашого народу, правдива і щира. Його слова пророчі, думки проникливі та глибокі. Щороку ми згадуємо Кобзаря, перечитуємо його твори, переглядаємо картини, щоб ще раз упевнитися, яким великим він був.

З метою зацікавити дітей у глибшому пізнанні життєвого та творчого шляху Т.Г.Шевченка, спонукати до поширення здобутих знань і вмінь серед однолітків з учнями 5-9 класів було проведено інтелектуально-пізнавальну гру «Шевченкіада». У цікавій та ігровій формі діти пригадали, що знають про творчий та життєвий шлях Т.Г.Шевченка, показали, як уміють декламувати, логічно мислити, виявили кмітливість, творчість, уважність, спостережливість, дружну роботу в команді. Учасники гри розподілились на три команди: «Великі кобзарі», «Хрущі над вишнями», «Катерина» - і подолали шість етапів: математичний, музичний, поетичний, родинний, театральний, художній. Учасники гри не тільки показала свої знання, а й набули нових, розширили свій кругозір у галузі музичного та образотворчого мистецтва.

Усі присутні мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою «Безсмертне слово Кобзаря», переглянути репродукції картин Шевченка.

Дробітько Ольга Василівна, бібліотекар, вчитель української мови та літератури

Переглядів: 230 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: