Головна » 2018 » Червень » 3 » Останній дзвоник пролунав
15:04
Останній дзвоник пролунав

Дзвенить сріблясто в тиші урочистій

Дзвінок дитинства, юності пора.

І сяє в небі сонце проминисте,

А навкруги – весела дітвора.

У травні, коли дзвенить пташиний спів і розцвітають яскраві квіти, літній теплий вітер приносить до нас свято останнього дзвоника. Останній дзвоник лунає для молодших школярів, які здолали перший і, можливо, найскладніший етап навчання.  Для їхніх товаришів зі старших класів – воно хвилююче і по-особливому радісне. Та головна увага цього дня, звичайно, прикута до випускників, для яких День останнього дзвоника – це початок дороги у нове , доросле життя.

31 травня 2018 року останній дзвоник покликав школярів нашої школи на святкову лінійку. З напутніми словами до найстарших учнів звернулися директор школи Григор’єва Ірина Леонідівна та сільський голова і батько випускника Дудник Юрій Олексійович.  Від сільської ради школа отримала футбольні м’ячі для пришкільного оздоровчого табору «Веселка». Заступник з навчально-виховної роботи Лантух Тетяна Василівна разом з директором школи нагородили переможців районних олімпіад та конкурсів грамотами, а відмінників навчання - похвальними листами.  Також наші найменші учні, наші першокласники привітали випускників, подарували пам’ятні подарунки. Учні восьмого класу урочисто одягли випускникам маленькі дзвіночки. Натомість дев'ятикласники дали настанови молодшим друзям.

Бажаємо випускникам успішно скласти державну підсумкову атестацію, а молодшим школярам за літній період відпочити та набратися сил.

Левченко Марина Сергіївна,  вчитель англійської мови.

Дробітько Ольга Василівна, вчитель української мови.

Переглядів: 284 | Додав: Specialforunet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: